خانم «میساء جبر» در وبینار «پنجشنبههای شعر و ادب فارسی» که به همت رایزنی فرهنگی کشورمان در سوریه برگزار شد، گفت: «شاهنامه فردوسی» برگ زرینی از ادبیات ایران زمین در طول اعصار و قرون گذشته بوده و خواهد بود.
به مناسبت بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی، شاعر پرآوازه ایرانی و پاسداشت زبان فارسی، نخستین وبینار فرهنگی و ادبی از سلسله وبینارهای علمی تخصصی «پنجشنبههای شعر و ادب فارسی» با حضور عصمتی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سوریه، اساتید، دانشجویان، فارسی زبانان و علاقهمندان و اهالی فرهنگ، ادب و زبان فارسی این کشور برگزار شد.
سخنران این نشست که با هدف افزایش آگاهی علمی، شناساندن فرهنگ شاهنامه و تأثیر زبان فارسی در جهان برگزار شد، خانم «میساء جبر» رئیس گروه و عضو هیأت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه دمشق بود.
جبر در سخنانی، با اشاره به جایگاه و پیشینه درخشان زبان فارسی، درباره ابعاد مختلف زندگی، سبک شعری و مهارتهای ادبی، فلسفی و اجتماعی شاعر حماسه سرای بزرگ ایرانی سخن گفت.
عضو هیأت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه دمشق تأکید کرد که فردوسی با به نظم در آوردن حماسههای پهلوانان ایرانی از میان داستانهای اصیل و کهن ایران زمین در شاهنامه، بخشی از هویت فرهنگی ادبیات ایران را تشکیل داده است.
وی ادامه داد: «شاهنامه فردوسی» برگ زرینی از ادبیات ایران زمین در طول اعصار و قرون گذشته بوده و خواهد بود.
در ادامه این نشست تخصصی، دو تن از دانش آموختگان زبان و ادبیات فارسی دانشگاه دمشق ضمن قرائت ابیاتی از اشعار فردوسی، داستانهای پند آموزی از داستانهای زیبای شاهنامه را برای مخاطبان خوانند.
منبع: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی